Tuinmeubelen

of  Bel ons: 06-5434 4349

Maatwerk tuinmeubelen, creëer uw eigen sfeer

Maatwerk tuinmeubelen dienen aan een aantal specifieke eisen te voldoen. Voor het realiseren van tuinmeubelen is het van belang dat de maatvoering vooraf bekend is. Hoe bepaalt u de hoogte van de tafel en stoelen? Passen de stoelen onder de tafel? Zware tuinmeubelen staan vaak langere tijd in weer en wind en vereisen jaarlijks onderhoud om beter bestand te zijn tegen weersinvloeden. Tuinmeubels van steigerhout is de trend, ongeschuurd, gescheurd en gebeitst, aan u de keus. Of bent u op zoek naar een loungeset van hardhout in een specifieke kleur? Belangrijk is u vooraf goed te laten adviseren m.b.t. gebruikte houtsoort en onderhoud, wij kunnen u kosteloos adviseren en een vrijblijvende offerte aanleveren.

Maatwerk tuinset

Standaard tuinbanken en stoelen worden u dagelijks voorgeschoteld. Wij maken uw tuinset op maat en geheel naar wens. Getoonde tuinset is vervaardigt van steigerhout, behandeld met White Wash.

Maatwerk tuinbank

Tuintafels en tuinbanken worden in onze werkplaats kompleet vervaardigt. Indien gewenst kunnen wij de tuinmeubelen ruw of geschaafd opleveren, ook kunt u de tuinmeubelen in eigen beheer verder afwerken.

Maatwerk loungeset

Bovenstaand een door ons opgeleverde maatwerk combi tuinhuis / overkapping. De geleverde tuinhuizen kunnen wij voor u in elke houtsoort leveren, bijvoorbeeld Douglas of geïmpregneerd vuren.

Een op maat gemaakt tuinmeubel is in veel gevallen de beste oplossing. U bent immers niet afhankelijk van de standaard maten en materialen. Voor onze op maat gemaakte tuinmeubelen maken wij gebruik van hoogwaardige houtsoorten w.o. hardhout of steigerhout. Tevens kunnen wij bijpassende accessoires van dezelfde houtsoort w.o. plantenbakken, hondenmand, tuinlampen etc. Door ons geleverde tuinmeubels en acessoires worden naar wens gemaakt waarbij kwaliteit en duurzaamheid altijd voorop staan. Timmerbedrijf Vlug staat garant voor geleverde maatwerk tuinmeubelen.

Wij leveren en plaatsen alle soorten tuinmeubels in en rondom Almere, ‘t Gooi w.o. Bussum, Blaricum, Baarn, Weesp etc.