Over ons

of  Bel ons: 06-5434 4349

Het beste advies krijgt u van een ervaren timmerman!

Timmerbedrijf Vlug met inmiddels 30 jaar ervaring en onze ervaren timmermannen kunnen u voorzien van onafhankelijk advies en ondersteuning bij uw keuze voor specifieke houtsoorten en bewerkingen. Wij komen graag bij u langs om u van deskundig advies te voorzien. U kunt bij ons terecht voor een kompleet pakket, van ori├źnterend gesprek tot oplevering. Indien gewenst leveren wij graag ondersteuning bij uw grote timmerwerk projecten of deel projecten m.n. te gebruiken houtsoorten, materialen en gereedschap.

Timmerbedrijf Vlug is allround specialist als het gaat om alle voorkomende houtsoorten, moderne technieken en onderhouden van specifieke houten meubelen binnen- en buiten. Kortom u kunt bij ons terecht voor alles waar gebruik gemaakt wordt van hout in- en rond uw huis of bedrijf.

Maatwerk meubelen

Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het realiseren van maatwerk meubelen w.o. deuren, kozijnen, kasten en kleinschalige verbouwingen. U kunt zelf een ontwerp aanleveren of door ons een uitgewerkt ontwerp laten maken.

Maatwerk tuinmeubelen

Het op maat realiseren van tuinmeubelen vereist de benodigde kennis van de timmerman m.n. de juiste houtsoorten zijn belangrijk. Tuinmeubels van steigerhout of geschaafd hout, white wash, grey wash of gebeitst uiteraard naar wens geleverd.

Ondersteuning

U bent begonnen aan een project maar kunt door omstandigheden niet verder? Dan helpen wij u graag. We bekijken met u de mogelijkheden om uw project als nog tegen een scherpe prijs voor u af te maken. Uiteraard komen wij ter plaatse de stand van zaken bekijken en geven wij u een vrijblijvende indicatie van de kosten.