Kasten Almere

of  Bel ons: 06-5434 4349

Een handgemaakte kast? Een genot om naar te kijken!

Timmerbedrijf Vlug uit Almere levert alle kasten naar uw wens en op maat. Gehanteerde materiaaldikte is afhankelijk van de belasting. Kwaliteit staat hierbij voorop, geleverd als zelf te plaatsen pakket of indien gewenst door ons gemonteerd en afgehangen. Timmerbedrijf Vlug zorgt voor het correct plaatsen en opleveren van uw nieuwe kast(en). Wij leveren vanuit Almere kasten van diverse kwaliteitsmerken en maken indien nodig de standaard maat deurpanelen geheel voor u op maat. Hierbij zijn praktische indeling, goede werking en uitstraling van belang, wij adviseren u graag.
 

Maatwerk kledingkast | Almere

Een voorbeeld van een van de vele kasten die wij recent hebben opgeleverd. Inmeten, op maat maken, in kleur naar wens van de klant, monteren en afhangen en tenslotte door de klant goedgekeurd voor oplevering!

Maatwerk inloopkast | Almere

Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden bereiden wij de meeste werkzaamheden voor in onze werkplaats. Wij kunnen een uitgekiend ontwerp voor u maken, het ontwerp kan ook door u aangeleverd worden.

Maatwerk boekenkast | Almere

Bovenstaand een door ons op maat gemaakte en geplaatste boekenkast. Door ons geleverde boekenkasten kunnen wij voor u in elke gewenste kleur aflakken of u kunt ervoor kiezen dit in eigen beheer te laten doen.

 
 
Voor op maat gemaakte kasten, kastpanelen, kastdeuren en kastplanken maken wij gebruik van diverse houtsoorten Door ons geleverde kasten worden vanuit oogpunt van uitstraling, kwaliteit en duurzaamheid gemaakt. Hierbij worden de specifieke wensen van onze klanten niet uit het oog verloren. Timmerbedrijf Vlug uit Almere staat garant voor het correct plaatsen en opleveren van uw kast(en).Wij leveren en plaatsen maatwerk kasten in en rondom Almere, ‘t Gooi w.o. Bussum, Blaricum, Baarn, Weesp etc.