Deuren Almere

of  Bel ons: 06-5434 4349

Uw voordeur, uw visitekaartje!

Wij leveren hoogwaardige kwaliteit binnen- en buitendeuren, schuur- en garagedeuren op maat vanuit Almere en indien gewenst gemonteerd en afgehangen. Onze ervaren timmermannen / meubelmakers zorgen voor het correct plaatsen en opleveren van uw nieuwe deur(en). Wij leveren deuren van diverse kwaliteitsmerken en maken indien nodig de standaard maat deur(en) geheel voor u op maat. Vanuit estetisch oogpunt en continue gebruik van uw deuren is het belangrijk u vooraf goed te laten adviseren, wij kunnen u kosteloos adviseren en een vrijblijvende offerte aanleveren. Kwaliteits binnen- en buitendeuren dragen bij aan uw woongenot en waardevermeerdering van uw woning.

 

Maatwerk voordeuren | Almere

Een voorbeeld van de vele maatwerk voordeuren die wij mochten opleveren. Inmeten, op maat maken, aflakken in kleur naar wens van de klant, monteren en afhangen en tenslotte door de klant goedgekeurd voor oplevering!

 

Maatwerk tuindeuren | Almere

We bereiden de meeste werkzaamheden voor in onze werkplaats te Almere. Het voorzien van, (veiligheids) deurbeslag, sloten en indien nodig meerpuntsluitingen. Bestaande tuindeuren door ons laten voorzien van veiligheidsbeslag is ook mogelijk.

Maatwerk garagedeur | Almere

Bovenstaand een door ons op maat gemaakte en gemonteerde garagedeur. De geleverde garagedeuren kunnen wij voor u in elke gewenste kleur aflakken of u kunt ervoor kiezen dit in eigen beheer te laten doen.

 
 
Onze deuren zijn gemaakt van hoogwaardige houtsoorten w.o. Merbau en kwaliteit beslag, hang- en sluitwerk volgens Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). De door Timmerbedrijf Vlug uit Almere geleverde deuren worden vanuit oogpunt van kwaliteit en duurzaamheid gemaakt. Hierbij worden de specifieke wensen van onze klanten niet uit het oog verloren. Timmerbedrijf Vlug staat garant voor het correct plaatsen en opleveren van uw deur(en).Wij leveren en plaatsen alle soorten deuren in en rondom Almere, ‘t Gooi w.o. Bussum, Blaricum, Baarn, Weesp etc.